skip to Main Content
Dag til dag levering - Fri fragt fra 399 kr.

Pure Benefit er en serie af hudplejeprodukter, der er særligt udviklet til brug efter hårfjerning. Korrekt hudpleje er alfa omega, når man ønsker et flot hårfrit resultat uden skægpest og indgroede hår. Det handler nemlig om at fugte, eksfoliere og holde huden fri for bakterier, og det er det Pure Benefit serien er udviklet til.

Pure Benefit serien består af tre produkter, som alle er økologiske, Svanemærket og Astma-Allergi certificeret, og du er derfor garanteret milde og skånsomme hudplejeprodukter i høj kvalitet.

  • TILFØJ TIL KURV
  • TILFØJ TIL KURV
  • TILFØJ TIL KURV

Sådan slipper du af med skægpest og indgroede hår

Skægpest, røde knopper, indgroede hår og en ulidelig kløe er desværre en helt almindelig bivirkning efter hårfjerning, som mange døjer med. Men vidste du godt, at du faktisk undgå dem ved korrekt pleje af din hud?

Hvorfor kommer indgroede hår?
Et indgroet hår er et nyt hår, der ikke kan bryde igennem hudcellerne. Derfor bliver håret under huden og vokser videre derunder. Det resulterer i en irriterende kløe og røde knopper, som kan udvikle sig til betændelse.

Hårfjerningsmetoden er afgørende
Barbering er en af de hårfjerningsmetoder, som giver flest røde knopper og indgroede hår, fordi du konstant irriterer huden grundet hyppig behandling.
Almindelig voks og sugaring holder i længere tid, men hvor almindelig voks er meget hård ved huden, så er sugaring ekstremt skånsom og hudirritation derfor minimal.
Samtidig får du ved sugaring alle hårrødderne ud, hvor du ved almindelig voks risikerer mange knækkede hår, som øger risikoen for indgroede hår markant.

 

Efterbehandling med Aloe Vera Gel
Aloe Vera er ikke kun kølende og beroligende for huden, den er også antibakteriel. Når du smører huden med aloe vera efter din hårfjerning med sugaring, minimerer du riskoen for bakterier kommer ned i den tomme hårrod.
Vores Aloe Vera Gel kan iøvrigt også bruges til sårheling, røde babynumser og som aftersun, hvor den kølende og genopbyggende effekt er ideel.

 

Fugt, fugt og atter fugt
Fugt er alfa omega i kampen mod indgroede hår og kløe. Det er derfor vigtigt, at du tilfører fugt og blødgør din hud – hver dag. De nye bløde hår har nemmere ved at bryde gennem blød og fleksibel hud end tør og hård hud. Du hjælper derved hårene godt på vej ved at fugte din hud hver dag. Vores Body Balm er som en balsam for kroppen og udover at blødgøre, så indeholder den også aloe vera, som hæmmer bakteriedannelse. Den økologiske Macadamia olie tilfører huden masser af fugt, samt styrker og opretholder hudens egen sebum (fedtstof), mens Panthenol fugter din hud i dybden og virker både genopbyggende og beroligende sammen med aloe veraen.

 

Eksfolier huden
Gør rejsen for de nye hår så nem som mulig og fjern de døde hudceller, der blokerer vejen undervejs. Vores Sugar Scrub eksfolierer nænsomt huden, mens sukkerkornene smelter ind i huden og tilfører fugt med jojoba- og kokosolie. Du bør anvende scrub 3-4 gange om ugen.
Udover at Sugar Scruben minimerer indgroede hår, så får du også den lækreste silkebløde hud.

0
Left Menu Icon