skip to Main Content
Dag til dag levering - Fri fragt fra 399 kr.

Certificering giver dig en sikkerhed for, både hvad du kommer på din krop, men også at produktet faktisk er bæredygtigt hele vejen rundt. Lige fra produktion til emballage, indhold og hvad der sker med produktet, når du er færdig med det.
Alt i alt så kan jeg virkelig stå inde for produkterne.

Vivi Truelsen – Udvikler og indehaver, HEVI Sugaring.

Allergy Certified

HEVI Sugaring produtkerne er alle vurderet af AllergyCertifieds toksikolog.

Det betyder, at der ikke er kendte allergener eller allergifremkaldende konserveringsmidler i produkterne. Derudover er de også tjekket for klassificerede hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Produkterne er 100 % parfumefri. På den måde kan du beskytte din hud med god samvittighed og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

ECOCERT certificering

ECOCERT er et fransk miljømærke for naturlige og økologiske produkter. Det er et af verdens mest respekterede internationale certificeringer. ECOCERT har strenge krav til miljøet og følger hele produktets livscyklus. Derfor kontrollerer de også os som producent og kommer på gentagende besøg. Du vil altid på et produkt, som bærer ECOCERT, kunne se, hvor meget af produktet, der er økologisk eller naturligt. Det er ikke tilladt at bruge syntetiske parfumer, og alle ingredienser i produktet skal være fremstillet bæredygtigt.

Du kan læse mere om ECOCERT her.

Svanemærket certificering

Når du køber produkter med Svanemærket, kan du være sikker på, at det enkelte produkt er blandt de mindst miljøbelastende inden for sin kategori, at produktet er af høj kvalitet, og at det tager hensyn til din sundhed. Svanemærket er også din garanti for, at produktet rent faktisk virker, fordi funktion og effektivitet bliver testet. Svanemærket stiller skrappe krav til miljø, indholdet af kemikalier og til bæredygtighed.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Dermatologisk testet

Alle vores produkter er dermatologisk testet.

FSC-Logo på HEVI Sugaring produkter

FSC

FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Du finder FSC-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed. Det kan du, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn.

Du kan læse mere om FSC her.

hjul_fn_verdensmaal_hevi_sugaring

FN’s verdensmål

Verdensmålene forpligter alle FN’s 193 medlemslande til sammen at arbejde mod en bæredygtig fremtid. Det betyder blandt andet at afskaffe fattigdom og ulighed samt bekæmpe klimaforandringerne og sikre en mere bæredygtig økonomisk vækst.

Hos HEVI Sugaring arbejder vi med FN’s verdensmål i hele virksomheden ved blandt andet at minimere brugen af de materielle ressourcer. Dette gør vi ved at bruge æsker af genbrugspap og plastemballage fremstillet af genbrugsplast eller af sukkerrørsrester, som vores etiketter også er lavet af.

Du kan læse mere om FN’s verdensmål her

Bio_packaging

Bio Packaging

Alle vores produkter er grønne fra inderst til yderst. Det er nemlig ikke kun det økologiske og bæredygtige indhold, der er vigtigt. Derfor er vores plastemballage lavet af genbrugsplast eller sukkerrørsrester, mens æskerne er fremstillet af genbrugspap. Selv din spatel til bodysugaring er lavet af FSC certificeret træ, ligesom alle vores etiketter er fremstillet af sukkerrørsrester. Under fragten beskyttes dine nye økologiske produkter af vores bionedbrydelige pakkefyld, som er lavet af majsgranualt og iøvrigt kan bruges som gødning efterfølgende. På den måde fuldendes vores grønne mindset, og vi tager sammen små, men vigtige skridt mod en bæredygtig fremtid.

ALLERGI AWARD NOMINERET & VINDER

  • TILFØJ TIL KURV
  • TILFØJ TIL KURV
  • TILFØJ TIL KURV
0
Left Menu Icon